Jannen harharetki

Jannen harharetki on tiukalla ilmeellä klassikoita soittava pienyhtye Turun seudulta.


Kulmakunnan baareissa ja autotallissa hioutunut kiven kova keikkaohjelmisto sisältää enimmäkseen oikeaa rokkia ja raavaita balladeita useilta eri vuosikymmeniltä.

Materiaalia esitetään sekä suomeksi että englanniksi ja tarkoin valittujen cover-biisien ohella ohjelmistossa kuullaan myös muutamia Harharetken omia kappaleita, jotka kumpuavat oikeista elämänkokemuksista. Kyseessä on eräänlainen musiikillinen aikamatka, jossa kuulijoiden eteen marssitetaan hittibiisejä 50-luvulta tähän päivään. Setin pituus on 45-60 min (neuvoteltavissa).

ESIINTYJÄT

Janne on pehmeääninen laulaja, jonka syvä soundi hakee vertaistaan koko Suomen maassa. Rauhallisemman tulkinnan lisäksi taittuvat myös rock-biisit rouhealla otteella. Jannen kokemus musiikissa ja elämässä kuuluu ja näkyy kauas.

Markus on muusikko ja musiikkituottaja, joka bändin kitaristina ja toisena laulajana täydentää Jannen syvää soundia. Markuksen soitto takaa varman tunnelman ja rock-biiseissä hurjan poljennon.

Janne ja Markus ovat molemmat erittäin kokeneita ammattimuusikoita, jotka ovat hankkineet kannuksensa kuppiloita kiertämällä keikkoja tekemällä useissa eri kokoonpanoissa. Välillä musiikkia on tehty päivätyön ohella ja välillä ilman.

Pitkään on kuitenkin kytenyt ajatus musiikin esittämisestä muissakin paikoissa kuin baareissa ja tämän johdosta päätettiin laittaa kasaan Jannen harharetki nimenomaisesti tätä tarkoitusta varten. Nyt yhtyeellä on ikää reilut puoli vuotta ja biisit on treenattu kovaan tikkiin. Esitettävät biisit ovat valikoituneet siitä syystä, että ne ovat ajattomia klassikoita, mutta erityisesti siksi, että ne ovat esittäjille erityisen merkityksellisiä. Kuusi vuosikymmentä kattava esitys pitää sisällään biisejä muun muassa seuraavilta artisteilta: Elvis, The Beatles, Kirka, Hurriganes, Popeda, Joe Cocker, J. Karjalainen, Johnny Cash ja Robbie Williams.

Vaatimattomana tavoitteena olisi musiikin avulla parantaa itse kunkin päivää.

HINTA:

  • Duo: 600€/keikka +matkakulut
  • Trio: 800€/keikka +matkakulut